SEMINARI DE FORMACIÓ PER A DIRECTORS TÈCNICS DE CLUBS I ESCOLES ESPORTIVES

Keysport ofereix serveis de formació, assessorament i consultoria en l’àmbit esportiu, tant per a entitats com per particulars. En la seva trajectòria s’ha caracteritzat per oferir formació a diferents col·lectius (esportistes, entrenadors, àrbitres, directors tècnics) amb el segell de la revisió crítica de la metodologia de treball emprada per cadascun. A partir d’allà hem anat enfocant la formació envers la progressiva reelaboració del marc personal amb que un mateix es desenvolupa. De cara a la temporada 2009-10 proposem un seminari de tres mesos de durada enfocant diferents assumptes relacionats amb la tasca del Director Tècnic, per tal d’encetar un procés d’aprenentatge grupal.

Com aspectes sobre els que pivotarà el treball trobem: gestió i govern de les organitzacions; comunicació i rols en el desenvolupament d’activitats esportives; relació dels tècnics amb pares i dirigents; formació del grup d’entrenadors; elaboració del projecte professional del Director Tècnic, i també d’altres que vagin sorgint durant el transcurs del curs.

El tipus de formació serà de caire vivencial, compaginant la formació en diferents àmbits teòrics (psicologia social de les organitzacions, dinàmica grupal, teoria de la comunicació humana, gestió d’entitats) amb moments de treball grupal, amb el role playing (o joc de rols) com un de les eines de treball. En aquest Seminari de formació per a Directors Tècnics, amb un total de 18 hores, anirem passant llista als temes nuclears per a realitzar la feina de coordinar i dirigir projectes esportius, ja sigui en l’àmbit federat, escolar o municipal.

Docent del seminari: Mauro Valenciano Oller. Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. Entrenador Superior de Basquetbol. Director Tècnic. Àrbitre federat. Autor del llibre El entrenador y el equipo (Paidotribo, 2008)

Condicions generals del seminari:
- Preu i termini de pagament: 135 € per persona fins el 30 de setembre de 2009.
- Lloc de realització: Premià de Mar. Carrer Elisenda de Montcada, 1.
- Dates i horaris: 5, 19 i 26 d’octubre; 2, 9, 16, 23 i 30 de novembre; 14 de desembre de 2009. De 19 a 21 hores.
- Places: mínim 4. En cas de no arribar al mínim, es farà el reemborsament del total del import abonat.
- Inscripció: rebreu la conformitat un cop hàgiu enviat la butlleta i el comprovant del pagament (via e-mail a keysport@gmail.com o bé per fax al 937515285). PER OBTENIR LA BUTLLETA ENVIEU UN CORREU ELECTRÒNIC.

Atenció: En cas que més d’una persona d’un mateix club/entitat s’inscriguin en aquest Seminari, tots ells gaudiràn d’un preu de 115 € per persona.