Jornada "Pedagogia esportiva: desenvolupant una filosofia per equips i organitzacions" - 20 i 21 de març de 2012

Us proposem la següent Jornada de formació: “Pedagogia esportiva: desenvolupant una filosofia per equips i organitzacions”, que es farà el divendres 20 d'abril de 18 a 21 h. i el dissabte 21 d'abril de 10 a 14:30 h.

La pedagogia esportiva està en el centre de la pràctica dels entrenadors esportius, dels professors d'Educació Física i dels instructors de fitness. Podem entreveure-la en la manera com ens dirigim als jugadors/alumnes/usuaris, el paper que donem als pares i mares, la nostra concepció de l'aprenentatge, el paper que li atorguem al grup en el procés de millora d'un equip/classe. Els entrenadors/professors/instructors tenim davant una feina exigent: fixar el vincle pedagògic d'una manera clara. Haurem de plantejar-nos quin paper té la seducció, la comunicació, els rols, les normes, etc. en la construcció d'aquest vincle. Simultàniament, els directors tècnics, o bé directors o caps d'estudis, tindran també les seves pròpies concepcions de la pedagogia esportiva, siguin implícites o bé explícites. En l'encaix entre les concepcions pedagògiques d'uns i altres haurem de trobar el lloc adient per l'aprenentatge. Analitzar el rol professional i el vincle pedagògic serà l'àpat fort de la Jornada.

Docent: Mauro Valenciano Oller. Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. Entrenador Superior de Basquetbol. Director Tècnic. Àrbitre federat. Autor dels llibres El entrenador y el equipo (Paidotribo, 2008), 100 suggeriments per educar dins de la família (Cossetània, 2009) i Buen deportista, mejor persona (Proteus, 2010).

Preu: 59 € (50 € + 18% d’IVA).
Lloc de realització: Premià de Mar. C/ Elisenda de Montcada, 1 (local).
Places limitades, segons rigorós ordre d’inscripció. El període finalitza el dimarts 17 d'abril a les 18 h.
Inscripció: Enviar la butlleta i el comprovant del pagament a keysport@gmail.com (o bé per fax al 937515285). Per qualsevol dubte, telefonar al 656434467.